Υπηρεσιες

Διακόσια μέτρα από το λιμάνι και από την παραλία του πανέμορφου χωριού Φρυ στη Κάσο, η Μαρία Τσακίρη έχει ανακαινίσει και επεκτείνει με εκπληκτικό τρόπο την πατρική κατοικία της μητέρας της, η οποία κουβαλάει την ιστορία και την παράδοση τριών γενεών και φέρει το όνομα της προγιαγιάς της Αγγέλικας, εξ' ου και ο διακριτικός τίτλος, Αngelica's.

Οι μοναδικές και θεαματικές ζωγραφιές που στολίζουν όλα τα δάπεδα του σπιτιού είναι αυθεντικά έργα της μητέρας της, της στυλίστα Λίας Μελετή, που σας υποδέχεται με ιδιαίτερη θέρμη.

Η γοητεία του αυθεντικού σε συνδυασμό με τις σύγχρονες ανέσεις δίνουν σ’ αυτήν την κατοικία τον χαρακτήρα ενός τόπου όπου κυριαρχεί η τέχνη.

Εδώ ο χρόνος σταματάει και η μαγεία του χώρου γεννά στον καθένα την ανάγκη να μείνει στο μέρος αυτό όπου η ευτυχία μοιάζει να είναι παντοτινή. Ένα μέρος που θέλουμε να κρατήσουμε για τον εαυτό μας. Ένα χώρος ιδανικός για περισυλλογή και έμπνευση για καλλιτέχνες και συγγραφείς.

Διατηρεί ένα πολύ εκλεπτυσμένο και παραδοσιακό στυλ δίνοντας χώρο για την δημιουργία 4 φωτεινών διαμερισμάτων όπου συνδυάζονται η αυθεντικότητα και η άνεση προκειμένου να σας χαρίσουν ξεχωριστές στιγμές.

Αυτό το πανέμορφο μπλε και άσπρο σπίτι κρύβει στο εσωτερικό του μια αύρα ηρεμίας και αναζωογόνησης. Μόλις περάσετε την είσοδο, μια μαγευτική εσωτερική βοτσαλωτή αυλή γεμάτη λουλούδια σας οδηγεί στον χώρο υποδοχής και στο κεντρικό σαλόνι, το ίδιο όμορφο με το υπόλοιπο σπίτι. Όλα τα διαμερίσματα είναι αυτόνομα και πλήρως εξοπλισμένα με κουζίνα - μπάνιο - air condition - τηλεόραση. Διατίθεται ασύρματη σύνδεση με internet σε όλα τα Διαμερίσματα.

Τα ευρύχωρα, φωτεινά και άνετα διαμερίσματα, η εκλεπτυσμένη και ιδιαίτερη διακόσμηση του καθενός, η κομψότητα των παραδοσιακών επίπλων καθώς και η αριστοτεχνική διακόσμηση των δαπέδων, της βεράντας και της αυλής υπογραμμίζουν την ζεστή ατμόσφαιρα αυτής της ξεχωριστής κατοικίας. Η θέα στο Αιγαίο από τα μπαλκόνια του σπιτιού είναι μαγευτική.

Θα σας υποδεχτούν με ένα ζεστό καλωσόρισμα οι ιδιοκτήτριες Λία και Μαρία που μιλούν 3 γλώσσες, Ελληνικά, Αγγλικά και Γαλλικά άπταιστα. Θα σας ενημερώσουν για ότι αξίζει να επισκεφτείτε στο νησί, τη τοπική κουζίνα και τα τοπικά Πανηγύρια.

Επιτρέπονται τα κατοικίδια ζώα.

Παρέχουμε δωρεάν μεταφορά από και προς Αεροδρόμιο και λιμάνι.

Παρέχεται υπηρεσία πλυσίματος και σιδερώματος ρούχων με χρέωση 6,00 ευρώ για κάθε υπηρεσία.