Το Αρχοντικο

Στα διαμερίσματα Angelica’s στη Κάσο που αποτελούν συνέχεια του παλαιού Αρχοντικού με την παραδοσιακή βοτσαλωτή Δωδεκανησιακή αυλή, μπορείτε να χαρείτε την Κασιώτικη φιλοξενία, γνωρίζοντας την παραδοσιακή Αρχιτεκτονική με τον “σοφά” και το “πανωσούφι” και τις τοπικές λαϊκές παραδόσεις.

Τα 4 αυτόνομα διαμερίσματα Angelica’s που έχουν δημιουργηθεί με πολύ μεράκι από την ιδιοκτήτρια Μαρία Τσακίρη –Χημικό Μηχανικό στο επάγγελμα- μαζί με τη μητέρα της Ευαγγελία Μελετή προσφέρουν στους φιλοξενούμενους χώρους μοναδικούς με υψηλή αισθητική, άνεση, ήλιο και θέα στο Αιγαίο πέλαγος.

Οι ιδιοκτήτριες θα σας υποδεχτούν με ζεστασία και θα σας ενημερώσουν για όλα τα μέρη που αξίζει να επισκεφτείτε, τι να δοκιμάσετε από τη τοπική κουζίνα, που να κολυμπήσετε και θα αισθανθείτε ότι είστε φιλοξενούμενοι σε ένα υπέροχο και παραδοσιακό σπίτι.

Στη διάρκεια της παραμονής τους οι φιλοξενούμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις τοπικές παραδόσεις του νησιού και να ξεναγηθούν στην τοπική Δωδεκανησιακή Αρχιτεκτονική!

Κάθε διαμέρισμα αποτελεί ένα χώρο υψηλής αισθητικής, με ζωγραφική στα δάπεδα, με υπέροχα παραδοσιακά έπιπλα και ταυτόχρονα πλήρως εξοπλισμένα με κουζίνα, μπάνιο, air- condition και τηλεόραση, για χρήση χειμώνα και καλοκαίρι.

Η καλλιτεχνική διακόσμηση με την ασυνήθιστη ζωγραφική στα δάπεδα και τους τοίχους, που δημιουργήθηκε από την σχεδιάστρια μόδας Ευαγγελία (Λία) Μελετή, μας ταξιδεύει σε άλλες εποχές δημιουργώντας μια ανάλαφρη νησιώτικη ατμόσφαιρα και προσφέρει γαλήνη στους επισκέπτες.

Οι ιδιοκτήτριες έχουν δημιουργήσει ένα χώρο κατάλληλο για χαλάρωση και περισυλλογή που σε εμπνέει για συγγραφή ή καλλιτεχνική δραστηριότητα.