Βιβλίο Εντυπώσεων

 • Γιώργος
  “ Είναι η πρώτη φορά που επισκέφτηκα τη Κάσο , ένα υπέροχο μικρό νησί στο Αιγαίο. Έμεινα σε ένα υπέροχο δωμάτιο στο Angelicas Hotel και η κυρία Μαρία μοναδική μαζί με το σύζυγό της και τη μητέρα της . Το δωμάτιο υπέροχο, καθαρό, με θέα και δροσερό, η φιλοξενία μοναδική Κασιώτικη ! Από τα πιο καλά δωμάτια που έχω μείνει σε νησιά, ιδανικό για χαλάρωση από τους δύσκολους ρυθμούς της Αθήνας. Πέρασα υπέροχα σίγουρα θα ξαναέρθω , εύχομαι καλές δουλειές γιατί το μικρό ξενοδοχείο σας αξίζει να το επισκεφτούν πολλοί !”
 • Παναγής, Τζίνα , Ρίτα.
  “ Περάσαμε μέρη πολλά με βάρκες και με πλοία Μα σαν τη Κάσο σας καμιά μες στη πολυνησία Και μες στο Φρύδι τ’ όμορφο να φέγγει σαν πετράδι Το γαλανόλευκο το αρχοντικό που βρήκαμε ένα βράδυ Τα βότσαλα μας μάγεψαν, η θέα , η προκοπή του Κι ο Μόγλης το καλό σκυλί που είναι στην αυλή του Ευχαριστούμεν σας πολύ για τη φιλοξενία Το Γιώργο , τη Μαρία μας και τη μητέρα Λία !!! ”
 • Anne & Jean-Marc
  “ Excellent séjour chez Angelica, maison agréable dans le village de Fry! Merci de maintenir un bel endroit dans le cathédrale de pierres”
 • Κύρος και Μαριέττα
  “ Για άλλη μια φορά απολαύσαμε το καλλίτερο μπαλκόνι της Κάσου ! Θα ξανάρθουμε γιατί σας αγαπάμε !”
 • Χρήστος
  “ Δεν περίμενα να βρώ τόσο καλόγουστο και άνετο διαμέρισμα στην απόμερη Κάσο. Πρόκειται για πολύ καλή δουλειά. Από θέα , από τοιχογραφίες , από άνεση και γούστο ! Εύχομαι καλές δουλειές !”